0 produse
0 Ron

GaranțiiCe trebuie sa cunoasca si sa respecte cumparatorul Cumparatorul are obligatia sa respecte cu strictete instructiunile producatorului din manualul de utilizare. Garantia e acordata cu conditia prezentarii certificatului de garantie completat si semnat de vanzator si cumparator impreuna cu actul de cumparare (bon fiscal sau factura fiscala).

TOATE PRODUSELE SUNT INSOTITE DE FACTURA FISCALA!

Durata medie de utilizare a aparatelor este de 5 ani, cu conditia respectarii instructiunilor de folosire si a efectuarii interventiilor tehnice numai de catre personalul autorizat.

Cumparatorul are obligatia la cumpararea produsului sa verifice daca este complet, nedeteriorat,functionabil. Reclamatia ulterioara nu este luata in considerare.

ATENTIE!!! Garantia nu acopera uzura normala a aparatului, utilizarea necorespunzatoare, neglijenta, nerespectarea stricta a instructiunilor date dePRODUCATOR in manualul de utilizare, precum si accidentele.

GARANTIA nu acopera accesoriile (vase plastic, sticla, furtune, perii, filtre,mansete. etc.)

GARANTIA nu acopera de asemenea nici o parte casabila a aparatului (manere, capace, butoane, etc.), precum nici uzura carcaselor.

Nu se acorda garantie produselor utilizate in alte scopuri decat cele casnice: EX : birouri, hoteluri, restaurante, baruri fast-food, si altele similare);

Repunerea in functiune a aparatelor in perioada de garantie se asigura prin schimbare sau reparare in maxim 15 zile.

Cumparatorul are dreptul de a returna produsul in maxim 14 zile, daca acesta nu este in conformitate cu informatiile oferite.

Banii se returneaza in maxim 15 zile dupa ce produsul ajunge la sediu, fara a fi incluse cheltuielile de transport.

Importator si distribuitor S.C. PERFECT MEDICAL S.R.L.