0 produse
0 Ron

Termeni si condiții de utilizare a site-ului perfect-medical.ro

1. Definiții

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând S.C PERFECT MEDICAL S.R.L., care se află la adresa www.perfect-medical.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către S.C PERFECT MEDICAL S.R.L .

www.perfect-medical.ro reprezintă societatea PERFECT MEDICAL S.R.L, cu sediul î n com. Borș, sat. Sântion, nr. 684, jud. Bihor, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J05/376/2008 și având Codul Unic de Înregistrare RO23251990 .

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII ŞI CONDIŢIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor si ale legislației in vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii website-ului perfect-medical.ro

2. Conținutul site-ului

Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre perfect-medical.ro , produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cât si alte informații considerate de PERFECT MEDICAL S.R.L ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

Perfect Medical S.R.L este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si conţinutului acestuia precum şi asupra tuturor Mărcilor înregistrate si publicate pe SITE .

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale Perfect Medical S.R.L prevăzute de legislația in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

UTILIZATORUL se obligă să acceseze şi să utilizeze SITE-ul în scopuri şi prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

4.Limitarea răspunderii Perfect Medical S.R.L

Răspunderea pentru conținutul SITE-ului:

Perfect Medical S.R.L nu este si nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacurateţea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate de la producători şi/ sau furnizori din documentele puse la dispoziție de către aceștia, iar Perfect Medical S.R.L nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

Preţurile produselor de pe acest SITE sunt informative şi pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționată.În cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. În cazul epuizării stocului reprezentantul/operatorul Perfect Medical S.R.L va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca şi aspect şi specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe SITE cu titlu exemplificativ, iar produsele livrate, pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.

Perfect Medical S.R.L își rezervă dreptul să completeze şi să modifice orice informație de pe SITE.

. Orice problemă cauzată de produsele prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabilă în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

Perfect Medical S.R.L nu răspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

Perfect Medical S.R.L nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum şi pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

5. Livrarea produselor /termene de livrare:

Termenul de livrare este între maxim 7 si 10 zile, de la recepția comenzii complete.

Dacă doriți ca livrarea să se facă la o anumită dată, vă rugăm să ne indicați acest lucru în momentul transmiterii comenzii dvs. în cadrul rubricii OBSERVAȚII.

Înregistrarea comenzii reprezintă și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, clientul va primi automat un e-mail de confirmare a comenzii. În stadiul de procesare a comenzii veți fi contactat de către operatorii noștri în vederea stabilirii detaliilor de livrare.

Modalitățile de plată pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, ordin de plată.


6. Transport si livrări:

În perioada sărbătorilor de Paşte, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum şi pe toată durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum şi livrarea acesteia poate dura între maxim 15-20 zile lucrătoare.

Expedierea comenzilor se efectuează prin Curierat Rapid , de luni până vineri intre orele 08:00-16:00.

Tarife livrări:

Costul de transport standard este de 20 ron/livrare, acesta fiind suportat de către client și este valabil pentru localitățile în care partenerii noștri de curierat rapid au puncte de lucru.Pentru alte locații, costul final al transportului se calculează ulterior și va fi comunicat clientului la confirmarea telefonică a comenzii.
Livrările sunt gratuite pentru comenzi mai mari de 300 ron.

7. Returnarea produselor

Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decăt cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului.
Se recomandă ca produsul returnat să fie in aceeasi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și toate documentele însoțitoare).

Excep ț ii ;
Nu pot fi denunțate contractele care au ca obiect returnarea de către client a produselor care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri (nesemnalate ca și defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului).

Produsul nou se livrează numai după primirea și verificarea celui returnat în termen de maxim 14 zile.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Exercitarea dreptului de retragere
Consumatorul informează vânzătorul despre intenția de returnare a produsului , printr-o cerere la adresa de mail: contact@perfect-medical.ro, sau faceti click aici pentru formularul de retur.
În termen de 48 ore lucrătoare de la transmiterea notificării, cumpărătorul va primi prin e-mail detalii cu privire la solicitarea înaintată.

Costuri ș i taxe speciale pentru renun ț area la cump ă rare

• Costuri suportate de către cumpărător:
Dacă produsul returnat este într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și produs nou, se va solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
• Costuri suportate de către vânzător:
o Costuri de retur si transport curier pentru produsul în cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului. ( art.14. punctul 2 )
o Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.
o Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.
o Produs nefunctional in primele 48 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari la receptie.
Nota (daca defectul de nefunctionare este semnalat in primele 48 ore de la receptie)

5. Rambursarea sumelor

• Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data la care vânzătorul este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, (art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4)
• Conform art. 24 punctele 2 si 3 , ziua în care consumatorul își exercită dreptul de retragere din contract nu se va lua în considerare la calculul termenului, iar în cazul în care ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, vânzătorul va prelungi termenul în mod corespunzator.
În calitate de consumator, aveți dreptul de a ne notifica în scris că renunțați la achiziția produsului/produselor. Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile, începând cu data primirii produsului/produselor. Produsul/Produsele trebuie să nu prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, să fie în perfectă stare de funcţionare și să fie însoţite de toate documentele cu care au fost livrate. Distrugerea, deteriorarea , sau disfuncţionalitatea produsului datorate intervențiilor neautorizate , nerespectarea instrucțiunilor de folosire sau a transportului în condiții improprii , atrage imposibilitatea returnării produselor, iar Perfect Medical SRL nu poate fi facută răspunzătoare.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumpărătorului, care poate opta pentru orice tip de serviciu de transport.

DE REȚINUT : Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face doar după verificarea și confirmarea de către vânzator a stării produselor, a prezenței tuturor documentelor care au însoțit produsul, în maxim de 14 zile de la data înregistrării retur-ului. Orice astfel de cerere/notificare referitoare la retur se va transmite obligatoriu la adresa de email : contact@perfect-medical.ro.

În cazul în care clientul solicită în scris, Perfect Medical SRL va putea înlocui produsele returnate cu alte produse. În acest caz , costurile returului sunt suportate de către consumator.


Vă informăm că eventualele reclamații privind deficienţele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare şi vor fi analizate doar dacă acestea se reclamă în scris, în primele 48 ore de la momentul recepției produsului.8. Garanția produselor

Termenul de garanție este cel specificat în certificatul de garanţie care însoţeşte produsul. Vă rugăm să păstrați factura de achiziție, pentru eventuale reclamații privind lipsa de conformitate a produsului. Pentru orice reclamație, vă rugăm să ne trimiteți o sesizare în scris. În cazul neconformității produsului, consumatorul are dreptul de a solicita repararea produsului, înlocuirea acestuia sau, după caz, restituirea contravalorii aferente produsului. În cazul unei reclamații, vânzătorul poate repara produsul, înlocui cu unul identic sau, dacă acesta nu este disponibil în stoc, cu un alt produs, cu posibilitatea plății sau restituirii unei diferențe de preț. Dacă vânzătorul constată că produsul nu poate fi reparat, va proceda la înlocuirea acestuia. În cazul în care produsul nu este disponibil iar consumatorul nu dorește înlocuirea produsului defect cu un alt produs, vânzătorul va rambursa consumatorului contravaloarea produsului, în termen de maxim 15 zile calendaristice de la data primirii reclamației scrise și a produsului care prezintă deficienţă, .

Deteriorările produselor care nu au fost aduse la cunoștința vânzătorului în momentul recepționării produsului de către consumator, în vederea acordării garanției, nu sunt acoperite de garanție. Intervențiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instrucțiunilor precum și utilizarea acestuia în alte condiții decât cele pentru care a fost conceput conduce la anularea garanției.

Durata medie de utilizare a produselor comercializate de către Perfect Medical SRL este de 5 ani , cu condiția respectării instrucțiunilor de folosire și a efectuării intervențiilor tehnice numai de către personalul autorizat.

Persoanele fizice beneficiază de termen de garanție de 24 luni, respectiv 36 luni, în funcție de categoria de produse pe care o achiziționează, iar persoanele juridice beneficiază de termen de garanție de 12 luni la toate produsele achiziționate.

ATEN Ț IE!

Garanția nu acoperă uzura normală a aparatului, utilizarea necorespunzătoare, neglijența, nerespectarea strictă a instrucțiunilor date de PRODUCĂTOR în manualul de utilizare, precum și accidentele.
Garanția nu acoperă accesoriile (vase plastic, sticlă, furtune, perii, filtre, manșete, etc.)
Garanția nu acoperă nici o parte casabilă a aparatului (mânere, capace, butoane, etc.), precum nici uzura carcaselor.
Nu se acorda garanție produselor utilizate în alte scopuri decât cele casnice! EXEMPLU : birouri, hoteluri, restaurante, baruri, fast-food, și altele similare)

Notă – orice intervenție neautorizată, duce implicit la pierderea garanției produsului!

6. Accesarea SITE-ului www.perfect-medical.ro
Aceasta implică acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de compania Perfect Medical S.R.L.

Scopurile prelucrării acestor date sunt:

-crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile sau activitățile desfășurate de Perfect Medical S.R.L prin orice mijloace de comunicare ( e-mail, telefon, SMS, etc.). PERFECT MEDICAL S.R.L. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site şi se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțială sau închiriere.

7. Colectarea datelor
Se face prin diverse modalități si instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea în baze de date a diverselelor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc. Utilizăm adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor si a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurință în utilizarea site-ului şi publicarea unor informații cât mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

8. Cookies
Site-ul www.perfect-medical.ro folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, conținând informații despre sesiunea de lucru. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permințând memorarea unor opțiuni de navigare în site. Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site, de citire a conținutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza și segmenta interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicații ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătățirea experienței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator etc.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar dacă utilizatorul își exprimă consimțămantul expres și neechivoc în legatură cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul își va putea retrage consimțămantul în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat, în conformitate cu Politica noastra de Cookies

9. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa Perfect Medical SRL sau prin e-mail la contact@perfect-medical.ro acesta se obligă:

a) să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale;

b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;


c) să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat către Perfect Medical SRL într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;


d) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

10. Comunicarea modificărilor

Daca informațiile de identificare ale unui utilizator se schimbă (ca de exemplu codul poștal) sau dacă un utilizator dorește să renunțe la serviciile noastre, vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau să eliminăm acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul formularului de contact sau prin cerere scrisă la adresa de e-mail: contact@perfect-medical.ro

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicată către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la datele pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le transferăm către terți. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform cu Politica de confidentialitate.

11. Securitate

Acest site adoptă toate măsurile posibile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online. Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a cărui poziționare variază în functie de tipul de browser utilizat (ex.:în partea de jos a ferestrei, dacă utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, dacă utilizati browser-ul Google Chrome).

Fiind de acord cu prezentul document "Termeni si condiții de utilizare a site-ului perfect-medical.ro" , utilizatorii își asuma în totalitate eventualele riscuri.

12 . Încălcarea termenilor

În situația în care Perfect Medical SRL nu își execută obligațiile sale, cumpărătorul va notifica vânzătorul în privința încălcării termenilor. În cazul în care cele două părți nu pot ajunge în termen rezonabil la o soluție, cumpărătorul poate anula comanda prin e-mail la adresa : contact@perfect-medical.ro, înainte ca aceasta să fie livrată


13. Forța majoră

Părțile nu pot fi făcute răspunzătoare pentru neîndeplinirea obligațiilor atunci când această situația apare din cauza unui eveniment de forță majoră. Evenimentul de forță este reglementat și definit conform Noului Cod Civil, art. 1351.


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului - tel: 0800080999.